LETS (ST)ART

YOUR CAREER

Ga voor snellere groei via social media!

Kwaliteitsvolle muziekopnames, een regelmatig post schema én bouw een netwerk van mede artiesten d.m.v. collabs! 

Wat we doen

De ene wil een kwalitatieve zangopname, de ander een uitgewerkte videoclip. Wij helpen jou graag met zangopnames, covers, eigen nummers, videoclips, live captaties, recaps, thumbnails, press pics, social media beheer, ... kortweg alles wat je nodig hebt om jouw carrière een boost te geven.

Om uit de massa te springen en een grotere groep aan te spreken, gebruiken wij onze "4 stappen methode". Natuurlijk is deze makkelijker gezegd dan gedaan en daarom bedachten wij een 27otr-Subscription systeem. Een systeem waarbij wij jou op regelmatige basis helpen bij het creëren van de juiste, kwalitatieve content met als doel... een grotere awareness

Ben jij geïnteresseerd in één van bovenstaande of zit je nog met vragen? Contacteer ons dan via Instagram, Facebook, mail, ... en samen bespreken we de elementen die het beste bij jou passen.

4 Stappen richting een groter bereik

Quality

Één ding is zeker, het is vandaag de dag enorm belangrijk om kwaliteitsvolle content te posten. Van muziekfoto's voor op je Instagram tot zuivere zangopnames voor op je Spotify account. Wij capteren graag  zorgvuldig jouw liefde voor muziek.

Consistency

Een regelmatig post schema ligt mee aan de basis van een succesvolle marketing. Hierbij is het belangrijk om een mooi evenwicht te vrijwaren tussen marktverzadiging en nieuwsgierigheid. Via een "27otr Subscription" helpen wij "ritme" te steken in jouw YouTube en Instagram kanaal.

Uniqueness

Iedere artiest koestert zijn/haar eigen waarden en normen. Een eigen identiteit is heel belangrijk en moet ten alle tijden gerespecteerd worden. Voor het samen schrijven aan een eigen nummer, het zoeken van passende covers bij je stem  en het creëren van een reflecterende Instagram feed helpen wij jou graag verder.

Engagement

Een artiest word je niet op één dag. Sterker nog, wij zijn er van overtuigd dat je samen sterker staat. Zo werken wij continu samen met verschillende artiesten. Een enorm speels en leerijk proces dat ons versneld in de muziek scene heeft gebracht. Ook voor onze "27otr  subscribers" organiseren wij collaborations.

 

“Sympathieke mannen die heel goed weten wat ze willen en hoe dit te vertalen in een combinatie van muziek & beeld.”

27 On The Road Cover

—  Tinne Oltmans

Enkele referenties